« نگاهی تخصصی به سامسونگ گلکسی Note 20 Ultra »

سال 2011 بود که سامسونگ دست به کار بزرگی کرد و اولین بار از سری Note رونمایی کرد. جایی که سامسونگ هنوز مثل الان بازار گوشی های اندرویدی را غبظه نکرده بود. ریسک و جسارت سامسونگ با معرفی سری Note جواب داد و حالا سری نوت سامسونگ جزو بهترین گوشی های اندرویدی و پرچمدار دنیا هستند.
زمانیکه سامسونگ اولین سری از نوت را معرفی کرد اغلب گوشی های اندرویدی در بیشترین حالت نمایشگر 4 اینچی داشتند اما سامسونگ با هوشمندی و افزایش ابعاد نمایشگر به 5.3 اینچ در اولین نسخه از سری نوت همگان را مجذوب این گوشی کرد و در دو ماه نخست توانست فروش بی نظیر یک میلیون دستگاه را به ثبت برساند تا سامسونگ را وادار کند که راهی که در آن قدم گذاشته را به بهترین شکل ممکن تا به امروز ادامه دهد و سری نوت را به قدرتمند ترین گوشی های حال حاضر بازار موبایل دنیا تبدیل کند. در ادامه با نقد و بررسی تخصصی Galaxy Note 20 Ultra (گلکسی نوت 20 اولترا) با ما همراه باشید.

ظاهر و طراحی بدنه گلکسی Note 20 Ultra

اولین بخشی که به بررسی آن میپردازیم طراحی ساخت و بدنه گلکسی نوت 20 اولترا میباشد. جایی که سامسونگ نهایت ظرافت و زیبایی را در آن به کار برده است و پرچمداری خوش ساخت روانه بازار کرده است. سامسونگ برای اولین بار در خانواده نوت از رنگ برنزی استفاده کرده است. ترکیب رنگ برنزی با طراحی بی نظیر ، نوت 20 اولترا را به یکی از زیباترین پرچمداران در بین تمام گوشی های دنیا تبدیل کرده است. این گوشی در رنگ های مشکی و سفید نیز عرضه شده است. البته ناگفته نماند در کنار تمام این جذابیت ها گلکسی نوت 20 اولترا آنچنان خوش دست نیست و ابعاد آن نسبتا بزرگ است. پنل جلویی نوت 20 اولترا مجهز به لایه گوریلا گلکس ویکتوس میباشد که که طبق ادعای شرکت سازنده در برابر سقوط از ارتفاع دو متری مقاوم میباشد. البته که با توجه به قیمت بالای گوشی هیچ خریداری جرات تست چنین ویژگی را ندارد. فریم دور نوت 20 اولترا از جنس فولاد ضد زنگ میباشد.

نمایشگر گلکسی Note 20 Ultra

Galaxy Note 20 Ultra دارای صفحه نمایشی با ابعاد 6.9 اینچی که نزدیک به 92 درصد پنل جلویی را شامل میشود. اغراق نیست که بگوییم تقریبا با یک نمایشگر تمام صفحه رو به رو هستیم. این نمایشگر با حداکثر نرخ نوسازی 120 هرتزی و نرخ ثبت لمس 240 هرتزی همراه شده است. کیفیت این نمایشگر QHD+ میباشد. این نمایشگر ا زفناوری HDR10+ پشتیبانی میکند. این گوشی به راحتی میتواند بین ریت های مختلف تغییر حالت دهد. به عبارتی از فناوری Variable Refresh Rate پشتیبانی میکند. روشنایی ثبت شده برای این گوشی 1500 نیت میباشد.

باتری گلکسی Note 20 Ultra

سری نوت سامسونگ علی الخصوص نوت 20 اولترا بدلیل استفاده از قلم و تعبیه آن در قسمت پایینی گوشی ، امکان استفاده از باتری بزرگ تر و با ظرفیت بیشتر در آن وجود ندارد. در این گوشی از باتری 4500 میلی آمپر ساعتی استفاده شده است. این باتری با توجه به کیفیت نمایشگر و نرخ تازه سازی این نمایشگر و میزان روشنایی عملکردی متوسط را از خود به جای میگذارد.

دوربین های گلکسی Note 20 Ultra

اگر بخواهیم صادقانه بگوییم ، دوربین نوت 20 اولترا همان دوربین اس 20 اولترا میباشد که بهینه شده است. در رابط کاربری دوربین تغییرات چندانی اعمال نشده است. زوم عجیب 100 برابری از این دوربین حذف شده است و زوم 50 برابری جاگیزین شده است. زوم 10 برابری هیبریدی این گوشی به مراتب تصاویر با کیفیت بهتری را از اس 20 اولترا ثبت میکند. دوربین اصلی این گوشی بطور پیش فرض تصاویری با رزولوشن 12 مگاپیکسلی به دلیل پایین آوردن حجم عکس ثبت مینماید. اما در حالت 108 مگاپیکسلی و در شرایط نوری مناسب این دوربین عملکرد بی نقصی از خود به جای میگذارد و بشدت با کیفیت میباشد. در مجموع دوربین های این گوشی عملکرد بسیار خوبی از خود به جای میگذارند.

پردازنده و سخت افزار گلکسی Note 20 Ultra

درست است که پردازنده های اسنپ دراگون از محبوبیت بیشتری به نسبت پردازنده های به سری پردازنده های اگزینوس دارند اما سامسونگ همواره برای بازار خاورمیانه از پردازنده های اگزینوس استفاده میکند. اگزینوس 990 آنقدری قدرتمند هست که شما را حتی در استفاده های های سنگین هم به راحتی همراهی کند و نقصی از خود به جای نگذارد. این گوشی در نسخه 4G از 6 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی بهره میبرد. نسخه G5 این گوشی با 12 گیگابایت حافظه رم و 256 گیگ حافظه داخلی همراه است.

امنیت و حسگرها گلکسی Note 20 Ultra

با اینکه در گوشی خبری از حسگر عنبیه نیست ، اما همچنان میتوانید از قابلیت تشیخیص چهره دوربین جلو این گوشی استفاده نمایید. عملکرد قابل قبولی در تست های این ویژگی به ثبت رسیده اما اگر در محیط های با نور کم بخواهید از این ویژگی استفاده کنید ممکن است در بازکردن قفل دچار مشکل شوید. سنسور اثر انگشت که در اغلب گوشی های پرچمدار که از نمایشگر های AMOLED و خانواده آن استفاده میکنند ، به زیر نمایشگر انتقال پیدا کرده است. با توجه به اینکه مدت زیادی نیست که از این قابلیت استفاده میشود چندان نمیتواند بایت استفاده از این نوع حسگر به هیچ کمپانی خرده گرفت اما این حسگر عملکرد خوبی دارد و میتوانید به راحتی از آن استفاده نمایید. البته این نکته را هم مد نظر داشته باشید که نمیتواند با دست خیس این قفل را باز کنید که خب زیاد نمیتوان این نکته را یک ضعف دانست. در مجموع میتوان این حسگر و عملکرد آن را خوب دانست.

رابط کاربری گلکسی Note 20 Ultra 

این گوشی از اندروید 10 و رابط کاربری اختصاصی سامسونگ One UI 2.5 بهره میبرد. با توجه به اینکه در نوت 20 اولترا هم از همین رابط کاربری استفاده شده است ، شاهد تغییرات ظاهری چندانی نیستیم. گرچه تغییرات ظاهری نداریم اما بهینه سازی چمگیری در آن آن انجام شده است و سرعت بالایی را تجربه خواهید کرد. نکته حائز اهمیت این است که سامسونگ وعده داده است که حداقل تا 3 سال آینده برای این گوشی اپدیت های خود را ارائه میدهد.

جمع بندی

تا زمان عرضه ، نوت 20 اولترا بهترین نمایشگر دنیا را دارد. دوربین های بشدت با کیفیت و زوم 50 برابری از قابلیت های جذاب این گوشی در کنار طراحی زیبای آن ، یکی گوشی خوش ساخت و رده بالا را برای شما به ارمغان آورده است و حس خوبی از کار کردن با این گوشی به شما دست خواهد داد. اما اگر بخواهیم از ضعف های این گ.شی بگوییم میتوانیم به برآمدگی زیاد ماژول دوربین پشتی ، عملکرد نسبتا ضعیف تر نسخه اگزینوس به نسبت نسخه اسنپ دراگون و سرعت شارژ پایین اشاره کرد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجو در سایت

درحال بارگذاری ...