« نگاهی تخصصی به سامسونگ گلکسی A52 »

سری A سامسونگ همیشه در صدر رقابت با سایر رقبا در دسته بندی های مختلف گوشی ها قرار گرفته است.
مقرون به صرفه ها ، میان رده ها و حتی گاها قاتل پرچمدارها. سامسونگ همواره در تلاش بوده است تا با عرضه مدل های مختلف از سری A بازار جهانی در رده های مختلف را قبضه کند. رقابت غول های دنیای گوشی های هوشمند مثل سامسونگ ، شیائومی ، وان پلاس ، ریلمی و شاید اوپو در بازار گوشی های میان رده همواره جذاب بوده است. سامسونگ با عرضه Galaxy A51 در سال 2019 به بهترین شکل ممکن نشان داد که میتواند در میان گوشی های میانرده سربلند باشد. سال 2020 بود که سامسونگ گلکسی A51 پرفروش ترین گوشی اندرویدی سال معرفی شد. دستاورد ارزشمندی که سامسونگ را به تکاپو وا داشت تا به فکر تولید نسخه قدرتمند تر Galaxy A51 بیافتد. سال 2021 فرا رسید و بالاخره سامسونگ از نسخه بروزتر گلکسی A51 رونمایی کرد. Samsung Galaxy A52 میان رده ای که آمده بود تا با قدرت نمایی بازار گوشی های میان رده را از آن خود کند. این ارتقا و بروزرسانی با افزایش قیمت نسبتا بالای Galaxy A52 به نسبت عضو قبلی خانواده خود یعنی Galaxy A51 همراه بود. البته منطقی به نظر میرسید چون سامسونگ گلکسی A52 به نمایشگر 90 هرتزی ، باتری 4500 میلی آمپری و دوربین هایی قدرتمند تر مجهز شده است. تمام این نکات مقدمه ای بود تا شما را با یکی از بهترین میان رده های سامسونگ آشنا کنیم. پس در ادامه با نقد و بررسی Galaxy A52 با ما همراه باشید.

ظاهر و طراحی بدنه گلکسی A52

سامسونگ با ارائه گوشی های میان رده خوب و قدرتمند به نسبت رقبا کار بزرگی کرده است اما این موضوع را نمیشود انکار کرد که این کار هزینه ای هم دارد. قاب و فریم پلاستیکی در گلکسی A52 فدای سخت افزار قدرتمند تر و صفحه نمایش 90 هرتزی شده است. البته این نکته چندان نقطه ضعف به حساب نمی آید زیرا این گوشی به عنوان میان رده به بازار عرضه شده است و توقع شاهکار بی عیب و نقص نباید از آن داشت. البته نکته مهم و بسیار ارزشمند این است که از بهترین متریال در ساخت گلکسی A52 حتی بصورت پلاستیکی استفاده کرده است. پلاستیک قاب پشتی این گوشی بسیار با کیفیت است و توی ذوق نمیزند اما خب حس یک گوشی با قاب شیشه ای و فریم فلزی را به شما نمیدهد اما طراحی امروزی تری به نسبت گلکسی A51 دارد. این گوشی به نسبت گلکسی A51 ضخیم تر و سنگین تر شده است. ضخامت گلکسی A52 حدود 8.4 میلی متر و وزن آن 189 گرم میباشد که اصلا گوشی سنگینی به نظر نمیرسد. مقاوم بودن در برابر آب و داشتن گواهی IP67 برتری دیگر گلکسی A52 به نسبت نسخه قبلی خود است.
از جنس بدنه که گذر کنیم به بررسی درگاه های گوشی و محل قرار گیری دکمه های گلکسی A52 میرسیم جایی که داشتن جک 3.5 میلی متری هندزفری در لبه پایینی گوشی میتواند نکته خوشحال کننده ای باشد. میکروفون مکالمه و درگاه شارژ Type C و اسپیکر پخش صدا در کنار جک هندزفری در قسمت پایینی قرار گرفته اند. در لبه بالایی میکروفون ثانویه و خشاب سیم کارت و مموری قرار گرفته است. در لبه سمت چپ خبری از دکمه نیست و دکمه های تنظیم میزان صدا و دکمه پاور همگی در لبه سمت راست قرار گرفته اند.
صفحه نمایش گلکسی A52 به نسبت Galaxy A51 حاشیه های بیشتری دارد و نمایشگر فقط 84.1 درصد از پنل جلویی را شامل میشود. در مجموع گوشی خوش ساخت و خوش دستی میباشد و با ظرافت و دقت طراحی شده است اما رقبای این گوشی از کیفیت ساخت بهتری برخوردار هستند.

نمایشگر گلکسی A52

شاید بی راه نباشد که بگوییم سامسونگ در نمایشگر این سری از خانواده A شاهکار کرده است. نمایشگر 90 هرتزی به این سری آمده است. گلکسی A52 دارای صفحه نمایش 6.5 اینچی به همراه نمایشگر Super AMOLED با رزولوشن  1080 در 2400 و روشنایی 800 نیتی همراه شده است. محافظت از تمام این ویژگی ها بر عهده محافظ صفحه نمایش گوریلا گلس 5 میباشد.
ایرادی که میتوان به سامسونگ گلکسی A52 گرفت نبود نرخ تازه سازی پویا میباشد که این امر باعث میشود مصرف باتری بالاتر برود اما خب این مورد باعث نمیشود تا از کیفیت خوب و رنگ های زیبای این صفحه نمایش چشم پوشی کرد.

باتری گلکسی A52

گلکسی A52 مجهز به باتری 4500 میلی آمپری و پشتیبانی از فناوری فست شارژ میباشد. وظیفه شارژ کردن این گوشی را آداپتور 25 واتی بر عهده دارد. این گوشی به نسبت نسخه قبل خود گلکسی A51 افزایش ظرفیت 500 میلی آمپری دارد. با توجه به رقبای گلکسی A52 این گوشی در قسمت باتری رقابت را به رقبای خود واگذار میکند.
باتری این گوشی نه خیلی بد و نه خیلی خوب است. اگر شما اهل استفاده های زیاد و بازی کردن هستید انتظار یک روز کامل دوام باتری از این گوشی نباید داشته باشید. در مجموع رقبای این گوشی عملکرد بهتری به نسبت گلکسی A52 در قسمت باتری دارند.

دوربین های گلکسی A52

ترکیب دوربین های سامسونگ گلکسی A52 را دوربین های چهار گانه شامل لنز 64 مگاپیکسلی برای دوربین اصلی که بطور پیش فرض عکس هایی با کیفیت 12 مگاپیکسل به دلیل کاهش حجم عکس ها ثبت میکند اما قابلیت عکسبرداری 64 مگاپیکسلی را میتوانید استفاده کنید. در کنار این دوربین ، لنز 12 مگاپیکسلی اولترا واید ، 5 مگاپیکسل دوربین ماکرو و 5 مگاپیکسل دوربین تشخیص عمق میدان قرار گرفته است.
دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی در این گوشی بصورت حفره در بالای صفحه نمایش تعبیه شده است. البته ناگفته نماند که این دوربین عکس هایی با کیفیت 8 مگاپیکسل ثبت میکند تا حجم عکس های نهایی بالا نرود. تنها نقطه ضعف مجموعه دوربین های این گوشی را میتوان در بخش فیلمبرداری دید. جایی که دوربین این گوشی تنها قابلیت فیلمبرداری با کیفیت 1080 نرخ 60 را دارد و فقط میتواند کیفیت 4K را با نرخ 30 فریم ضبط نماید.

پردازنده و سخت افزار گلکسی A52

موردی که خیلی به مذاق طرفداران سامسونگ بخصوص در گوشی های پرچمدار خوش نمی آید ، استفاده سامسونگ از پردازنده های سری Exynos میباشد که خوشبختانه و در کمال تعجب ، گلکسی A52 مجهز به پردازنده Snapdragon 720G میباشد.
پردازنده 8 هسته ای کوالکام که دارای 2 هسته 2.3 گیگاهرتزی و 6 هسته 1.6 گیگاهرتزی میباشد. وظیفه پردازش های سنگین را 2 هسته قدرتمندتر و وظیفه کارهای سبک را 6 هسته دیگر بر عهده دارند. این پردازنده در بررسی های مختلف عملکرد خوب و راضی کننده ای از خود نشان داده است و روی آن برای استفاده های سنگین میتوانید حساب باز کنید. Galaxy A52 در نسخه های مختلفی با رم های 4/6/8 گیگابایت و حافظه داخلی 64/128/256 به بازار عرضه شده است.

امنیت و حسگرها گلکسی A52

اغلب دستگاه های میان رده رقیب گلکسی A52 ، از حسگرهای خازنی روی دکمه پاور یا پشت گوشی استفاده میکنند اما گلکسی A52 به لطف استفاده از نمایشگر Super AMOLED از حسگر اثر انگشت اپتیکالی زیر نمایشگر بهره میبرد. دقت این حسگر خوب میباشد و در تست های مختلف دچار نقص نشده است اما متاسفانه باید گفت که این حسگرهای اپتیکالی که سامسونگ در گوشی های میان رده استفاده میکند از سرعت خوبی برخوردار نیستند و گاها شما را در هنگام استفاده اذیت میکند.

رابط کاربری گلکسی A52 

این گوشی به اندروید 11 و One UI 3.1 ، آخرین نسخه های اندروید و سیستم عامل اختصاصی سامسونگ مجهز شده است. شاید اغراق نباشد که بگوییم سامسونگ در این میان رده خود سنگ تمام گذاشته است. شاید بپرسید چرا؟ پاسخ این است که سامسونگ اعلام کرده که تا 4 سال آینده این گوشی از بروزرسانی های جدید پشتیبانی میکند و تا اندروید 14 قرار است بروزرسانی های اندروید را دریافت کند. میتوان گفت که این رابط کاربری در کنار سخت افزار قدرتمند محیطی روان و دلنشین را برای شما در استفاده های روزمرتان بوجود آورده است و تجربه لذت بخشی را برای شما به ارمغان آورده است.

جمع بندی

اگر بخواهیم بگوییم که سامسونگ گلکسی A52 بهترین میان رده در این بازه قیمتی است اغراق بزرگی کرده ایم. درست است ویژگی های جذابی از جمله نمایشگر 90 هرتزی ، باتری با ظرفیت 4500 میلی آمپری ، ضد آب بودن و دارا بودن گواهینامه IP67 در این میان رده گنجانده شده است اما چند نقطه ضعف در این گوشی وجود دارد تا نتواند لقب بهترین میان رده بازار را از آن خود کند. اگر بخواهیم گلکسی A52 را با رقبای هم رده خود مقایسه کنیم میبینیم که این گوشی دارای بدنه پلاستیکی میباشد و نمیتواند در این زمینه با رقبای خود رقابت پایاپایی داشته باشد. هر چند سامسونگ ریسک بزرگی کرده است و در این گوشی میان رده از پردازنده های اختصاصی خود یعنی اگزینوس استفاده نکرده و پردازنده شرکت کوالکام ، Snapdragon 720G را انتخاب کرده، اما با قطعیت میتوان گفت که این بهترین گزینه موجود نیست و سامسونگ میتوانست در این قسمت از گزینه های بهتری استفاده کند و شاید در این بخش هم رقابت را به رقیب های هم رده واگذار کند.
بطور کل سامسونگ Galaxy A52 را میتوان گوشی خوش ساخت به همراه ظاهری شیک و ویژگی های جذاب در کنار ضعف های غیر قابل چشم پوشی دانست. امیدواریم که این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجو در سایت

درحال بارگذاری ...